Officijelna Internet prezentacija. astrologa Branko Zivotin, Sajt koji iznosi Istinu

ŠNovosadski homosexualci

Kao novosađanin a posebno kao astrolog a koji je prvi javno istraživao homosexualizam, radi objave svoje knjige "Istina o gej populaciji" Upoznao sam u Novom Sadu ukupno 1354 homosexualaca, gde sam se zaprepastio, da u Novom Sadu ima toliko puno homosexualaca. Svi oni su meni iznosili svoje ispovesti i to veoma otvoreno, kao što su mi dali njihove podatke. Jako sam bio frapiran kada su svi oni iznosili da ih ne zanima ljubav već isključivo da imaju sex i ništa više a mnogi su opet iznosili da sex oni smatraju pod ljubav. Isto tako, svi su govorili da nema ništa strašno da drugu i prijatelju popuše kitu i da se sa njime kresnu. Veoma je zanimljivo kako novosadski homosexualci gledaju na prijateljstvo i na ljubav. Zanimljivo je i kako se sami homosexualci ponašaju. Jednom rečiju, daleko im lepa kuća bila i njihove dobrodušnosti. To su podmukli, zli, dvolični, lažovi, prevaranti, koristoljubljivi. Teško naći normalnog pedera, sve ludo i opićeno.

Novi Sad - Újvidék, najtolerantniji grad

Novi Sad je administrativni, privredni, kulturni, naučni i turistički centar AP Vojvodine, drugi grad po veličini u Srbiji. Momentalno ima 341.625 stanovnika. Gradonačelnik Miloš Vučević.

Novi Sad je najtolerantniji grad za homosexualce gde nema govora mržnje a niti diskriminacije homosexualnih osoba. Novi Sad uopšte nije homofobičan i retko se dešava da homosexualac bude napadnut ili nedaj bože pretučen. Izuzetno mali broj napada je bilo na homosexualce a svi napadi koji su se dogodili, MUP Novi Sad je brzo reagovao i svi napadači su kažnjeni. Srećom, danas se veoma retko dešava da homosexualac bude maltretiran ili napadnut a ponajmanje diskriminisan.

Novi Sad, je jedan predivan grad koji je najliberalniji i najtolerantniji prema različitim ljudima pa tako i prema homosexualnoj populaciji. Društvo, prihvata homosexualce za prijatelje. Nad homosexualcima se ne vrši nikakvo nasilje i slobodno šetaju, uče, zapošljavaju se i leče. Mnogo državnih institucija se sada bavi ljudskim pravima, a u Novom Sadu značajnu ulogu ima Kancelarija pokrajinskog ombudsmana, koja podržava prava LGBT osoba 

Mnogi homosexualci su se deklarisali svojoj porodici, prijateljima i zbog toga što su se deklarisali, nemaju nikakav problem, porodica ih je prihvatila kao što su i prijatelji. Oni koji su se deklarisali svojoj porodici i prijateljima, slobodno žive i slobodno dovode svog partnera, gde se svi druže i šale. Doduše, mali je broj homosexualaca koji sebe prihvataju i koji su se deklarisali svojim roditeljima. Većina novosadskih homosexualaca je za menjanje sexualnog partnera a najviše mlađa homosexualna populacija..

Novosadski homosexualci nisu uopšte ugroženi što su različitog sexualnog izbora i skroz su ravnopravni sa strejt osobama. Novosadski homosexualci se slobodno kreću bez bojaznosti da će biti pretučeni, zapošljavaju se, školuju se, leče se, potpuno ravnopravno kao svi građani. Homosexualci imaju veliku toleranciju od građane. Društvo je prihvatilo homosexualce ali najveći problem su sami homosexualci koji vrše teške diskriminacije jedno drugome. Diskriminacije jedino postoji jedino između njih samih..

U Novom Sadu ima Grupa za podršku mladim LGBT osobama"Izađi", koja se bavi isključivo pružanje podrške roditeljima mladih osoba, jer su oni podjednako važan faktor u procesu "izlaženja".Projekat se realizuje uz podršku Balkanskog fonda za lokalne inicijative (BCIF). Ova grupa se nalazi u ulici Vojvode Bojovića 13 u Novom Sadu. Telefon je +381 21 4737 601

Postoji i Novosadska Lezbejska Organizacija – NLO a telefon je 0600141080 a imejl Novosadska Lezbejska Organizacija.

Gde naći novosadske homosexualce

Homosexualci, novokomponovani homosexualci (bisexualci), transexualci, obavezno posećuju novosadske parkove isključivo zarad sexa. Dva najposećenija novosadski parkovi su:

1. Železnički park (nalazi se kod Železničke i autobuske stanice).
2. Futoški park (nalazi se preko puta Pokrajinske bolnice).

U ovim parkovima homosexualci obavezno dolaze svakod dana posle 22sata a najviše vikendom od 23 sata, gde horzuju i vrebaju nekoga za sex do 03:00časova. U ovim parkovima ima homosexualaca svih uzrasta od 15 godina do 70godina. Činjenica je da su Novosađani veoma tolerantni prema homosexualcima pa ih niko ne napada u parkovima niti ih iko tuče, tako da oni svoje sexualne potrebe i nagon za sexom veoma lako u parku nađu i veoma lako u parku se posexaju. Zahvaljujći ovakov njihovom rizičnom sexu, pola njih je sapolnim bolestima a higijena im je na poslednjem nivou. Ovi homosexualci parkuše imaju takav fetiš da se zavlače požbunju i da se posexaju sa nepoznatom osobom. To im valjda da neko sexualno uzbuđenje? To homosexualci nazivaju ljubav! No, u svakom slučaju građani Novog Sada, još kako razumu takve parkuše te ih niko ne napada a niti se mešaju sa njima gde puštaju da žive onako kako parkuše žele.

Pored parkova gde uveče homosexualci posećuju tražeći nekoga za sex, svakog dana novosadski homosexualci, novokomponovani homosexualci (bisexualci), transexualci. obavezno posećuju dva gej četa i to:

1. Gay-Serbia.com
2. GayRomeo.com

Na ova dva gej četa novosadski homosexualci, novokomponovani homosexualci (bisexualci) transexualci dolaze tokom celog dana a najviše od 21 čas pa skroz do zore gde love nekoga za sex. Na ova dva gej četa, ćete naći najviše prevaranata, lažovčine, obolele od polne bolesti i najviše iskompleksiranih. Ni jednom novosadskom homosexualcu neverujte jel će vas slagati niti mu poverovati da je on to na slici pošto je skinuo neku sliku sa neta i predstavlja se da je on a ujedno ima otvorenih nekoliko profila na četu. Ono što treba da znate jeste da su novosadski homosexualci ogromne kukaviceza lično upoznavanje ali svakako je dobro razgovarati sa njima na gej četu i da vrištite od smeha od njihovih kompleksa i frustracija. Svakog novosadskog homosexualca isključivo zanima samo sex a ne kakva ljubav i veza iako oni pojmanemaju šta je ljubav. Novosadski homosexualci su izuzetno koristoljubljivi na gej četu.

Gej club "Yellow"

Homosexualci, kao i novokomponovani homosexualci (bisexualci) koji imaju 18 godina do 33 godine mada ima nešto malo starijih homosexualaca koji su prešli 40 godina, obavezno redovno posećuju novosadski gej klub"Yellow", koji se nalazi na Petrovaradinskoj tvrđavi u tunelu. Ovaj klub isključivo radisamo subotom od 22 sata. Ovaj klub svakako da pruža za sve homosexualce dobru zabavu, muziku i bezbednost svakom posetiocu gej kluba. U Ovom gej glubu se sigurno ne morate plašiti da li će vas neko napasti. Što se tiče sexa, naravno da možete jako lako imati pošto su u tom kubu većinom popaljiva klinčadija koja imaju od 18 do 28 godina koja se veoma navalentno ponaša i spopada svakoga u toaletu. Samo njihovo ponašanje je gore od svake žene. Gej klub je za sada najbezbedniji po pitanju vaše sigurnosti a što se tiče dobijanje neke polne boleštine, ipak vi odlučivate sa kim ćete biti sexualno a kako rade, tako i zasluže.. Samo ponašanje novosadskih pedera je katastrofalno.

 

Twitter Twitter